Villkor

Priser och Betaling

Varje artikel anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor anges i kundvagnen beroende på den valda betalningsmetoden. Fraktvillkor anges i kundvagnen beroende på den valda leveransmetoden. Priset för frakt är 18 SEK och vi erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 300 SEK

Retur och Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerperiod) gäller i 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det vara tydligt att du ångrar det. Återtagstiden börjar den dag du mottog varan eller en betydande del av den. Om avtalet gäller en speciellt tillverkad produkt – eller en produkt som har fått en tydlig personlig touch, börjar utträdesperioden löpa samma dag som vi har lämnat information.

Du har ingen ångerrätt om:
Tjänsten startades under återtagstiden med ditt medgivande, priset är beroende av försäljningspriset, till exempel kan produkten på grund av dess natur inte returneras, har förseglingen brutits. Tätning avser också teknisk tätning.

När du har utövat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla produkten i ett så gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis granska den noggrant. Om produkten är skadad eller förlorad på grund av försumlighet, förlorar du ångerrätten.
Om du ångrar din beställning kommer vi att meddelas via e-post eller onlineformulär, och den returneras på din egen bekostnad till:

Retur Adress:
Bellaz Inc. AB
Järnyxegatan 9
213 75 Malmö
Mobil: 040 636 47 64
Mail Info@bellaz.se

Reklamation

Transportskador: Om en produkt skadas vid mottagandet, dvs. från transportören måste foton tas och ett klagomål skickas till transportören. Naturligtvis hjälper vi till att leverera en ny produkt och hantera klagomålet ytterligare med transportören.

Oavsett om ett föremål är skadat eller inte fungerar efter mottagandet eller slutar fungera under garantiperioden. Vi skickar en ny produkt och ordnar en returfrakt för den skadade produkten.

Vid klagomål, vänligen kontakta info@bellaz.seeller via vårt onlineformulär på webbplatsen.

Avgift för outhämtat paket

Om du inte samlar in paketet drar vi 149 SEK från återbetalningen av produkten för paket som inte samlas in. Detta för att täcka våra faktiska fraktkostnader, inklusive lagerstyrningskostnader. Vi följer upp sådana fakturor på vanligt sätt. Vid misstankar om bedrägeri kommer vi att lämna en polisrapport.

Garanti och Service

Snabb leverans 1-3 dagar, beställningar skickas från lager inom 24 timmar
14 dagar ångerrätt
Gratis frakt på beställningar över 300 NOK
Alltid 6 månaders garanti

Produkter för professionellt bruk
Vissa produkter är endast för professionellt bruk, vilket anges på produktetiketterna. Du som använder dessa produkter utan ordentlig utbildning gör det på din egen risk.

Privacy police

”När du gör din beställning hos oss anger du din person /. I samband med din registrering och beställning samtycker du till att vi lagrar och använder din information i vår verksamhet för att slutföra avtalet med dig. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen korrigeras eller raderas. I så fall, kontakta oss via e-post. ”

Shopping cart