Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. Priset for frakt är 18 kr. och vi erbjuder fri frakt på alla order over 300 kr

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. Du har inte ångerrätt om: Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av försäljningsprisen, till exempel varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering. När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Om du ånger din order, meddelas vi via mail eller online formulär, och skickas den retur på din egen bekostnad till: Adress: Bellaz Inc. AB Järnyxegatan 9 213 75 Malmö Mobil:  040 636 47 64 Mail Info@bellaz.se

Reklamtion

Transport skada: Om en produkt skadas vid mottagandet, dvs. från transportören, måste bilder tas och ett klagomål lämnas till transportören. Naturligtvis hjälper vi till att leverera en ny produkt och hantera klagomålet ytterligare med transportören. Oavsett om en vara är skadat eller inte fungerar vid mottagande eller slutar fungera under garantiperioden. Vi skickar en ny produkt och ordnar en returfrakt för den skadade produkten. Vid klagomål, vänligen kontakta info@bellaz.se eller via vårt onlineformulär på webbplatsen.

Avgift för outhämtat paket

Om du underlåter att hämta ut paketet , kommer vi dra 149 kr  från återbetalning av produkten  för icke uthämtat paket. Detta för att täcka våra faktiska fraktkostnader tur och retur, inklusive lagerhanteringskostnader. Vi följer upp sådana fakturor på sedvanligt sätt. Vid misstanke om bedrägeri kommer vi att göra en polisanmälan.

Garanti och service

    • Snabb leverans 1-3 dagar, ordre skickas från lager inom 24 timmar
    • 14 dagar ångerrätt
    • Fri frakt på order over 300 kr
    • Alltid 6 månaders garanti

Produkter för yrkesmässig användning

Vissa produkter är endast för yrkesmässig användning vilket anges på produkternas etiketter. Du som använder dessa produkter utan lämplig utbildning gör det på egen risk.

Privat Policy

”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Shopping cart