Tips För Att Göra Naglar

10 tips när man ska göra egna naglar

Hur man gör naglar hemma eller om skal Bygga naglar professionellt.

Tips 1#

Börja med att dina naglar skal bli helt rengjorda, ta bort gammalt nagellack om sådant finns och rengör naglarna. Här kan användas en nail cleaner.Bygge gelenaglar hemma - Naglar

Tips 2#

Putta ner nagelbanden med ett nagelbands verktyg använd en nagelbands pushar eller också kallas ”Cuticle Pusher” så att dem inte skadas.

Tips 3#

Fila naglarna efter önskad form, (om tippar ska användas så lär man fila naglarna efter tippens form). använd nagelfilar eller en elektrisk nagelfil. Du kan f.ex. öva få en övningsfinger med nagel till at starta med.

Tips 4#

Ta bort allt damm som blir efter att du filat naglar och se till att inget smuts eller fett finns kvar på nageln. Här kan en Nagel rengöring vätska användas, som också används som en gel cleaner pröv en med härliga dofter 

Tips 5#

Välj ut storlekar som passar till varje nagel och lägg dem i storleksordning så blir det lättare att hålla koll. (tippen ska vara kant i kant på bredden, och runt 3mm ner på längden)

Välj Naglarna du vill använda,  om det ska vara en heltäckande lösnagel eller nageltippar.

Tips 6#

När det är dags att applicera tipparna så se till att endast använda den del lim som behövs och akta så att inga luftbubblor uppstår.

Tips 7#

Klipp naglar efter önskad längd och fila sedan nageln efter önskad form (Kolla noga så att naglarna är parallella kant i kant och att alla naglar är lika långa)

 Tips 8#

När det är dags att börja applicera nagelgelé så börja med ett tunt lager och akta så att ingen gelé hamnar på huden, se till att ta bort allt snabbt om det skulle uppstå.

 Tips 9#

Lägg naglarna under UV-lampan en och en runt 2 minuter beroende på vilken sorts lampa du har, applicera sedan ett Sculpting gel eller ett Building gel över hela nageln. 

Det ska vara ett tjockare lager mitten av nageln där tippen slutar för att göra nageln mer stabil och hållbar.

 Köp en av våra Nagellampor – 36W UV lampa9W Uv Lampa – LED UV lampa

Tips 10#

Efter det ska man frysa gelén genom att ha varje finger under UV-lampan i 30 sekunder, efter det ska man ha hela handen under UV-lampan i 2 minuter för att fullfölja stelningsprocessen av gelén.

Fila sedan naglarna för ett jämnt och fint resultat, applicera eventuellt nagellack eller gellack om så önskas, lägg på ett till lager gelé och sedan genomgår du samma process igen under UV-lampan.

KLART!!! så lätt är det att Göra naglar hemma, eller bygga naglar professionellt. 

 Använd gärna någon form av nagelolja på nagelbanden efteråt!