Tips För Att Göra Naglar

 

10 tips när du gör dina egna naglar

Hur man gör naglar hemma eller skal Bygg naglar professionellt.

Tips 1 #

Börja med att ha naglarna helt rengjorda, ta bort gammal nagellack om det finns en och rengör naglarna. En nagel rengöring kan användas här.

Tips 2 #

Om du sätter ner nagelbanden med ett nagelbandverktyg använder du en nagelbands pusher eller kallas också ”Cuticle Pusher” så att de inte skadas.

Tips 3 #

Fila naglarna enligt önskad form (om nageltippar ska användas, kommer du att lära dig att fila naglarna enligt nagelspetsens form). använd nagelfilar eller en elektrisk nagelfil. Du kan t.ex. öva på att få ett träningsfinger med en nagel till att börja med.

Tips 4 #

Ta bort allt damm som finns kvar efter att du har filat naglarna och se till att ingen smuts eller fett finns kvar på nageln. Här kan en nagelrengöringsvätska användas, som också används som en gel rengöring, försök med härliga dofter

Tips 5 #

Välj storlekar som passar varje nagel och placera dem i storleksordning så att det blir lättare att hålla reda på. (nageln ska vara kant till kant på bredden och omkring 3 mm längs längden)

Välj de naglar du vill använda, oavsett om det ska vara en heltäckande lösnagel eller nageltippar.

Tips 6 #

När det är dags att applicera tippen, se till att endast använda den del av lim som behövs och se till att inga luftbubblor uppstår.

Tips 7 #

Klipp naglarna till önskad längd och fila sedan Tippen enligt önskad form (Kontrollera noggrant att naglarna är parallella från kant till kant och att alla naglar har samma längd)

Tips 8 #

När det är dags att börja applicera nagelgel, börja med ett tunt lager och se till att ingen gel hamnar på huden, se till att ta bort allt snabbt om det skulle inträffa.

Tips 9 #

Placera naglarna under UV-lampan en efter en i cirka 2 minuter beroende på vilken lampa du har, applicera sedan en Sculpting gel eller en Building gel över hela nageln.

Det bör finnas ett tjockare lager i mitten av nageln där spetsen slutar för att göra nageln mer stabil och hållbar.

Köp en av våra nagellampor – 36W UV-lampa – 9W Uv-lampa – LED UV-lampa

Tips 10 #

Därefter bör du frysa gelén genom att ha varje finger under UV-lampan i 30 sekunder, efter det ska du ha hela handen under UV-lampan i 2 minuter för att slutföra gelens stelnad process.

Fila sedan naglarna för ett jämnt och fint resultat, applicera eventuellt nagellack eller gellack om så önskas, applicera ytterligare ett lager gelé och gå igenom samma process igen under UV-lampan.

KLAR !!! Det är så lätt att göra naglar hemma eller bygga naglar professionellt.

Använd gärna någon form av nagelolja på nagelbanden efteråt!