Gellack – Och hur använder du Gellack

Hur använder du Gellack en produkt som trendigt har tagit over på nagelmarknaden, och har mängd av namn som bland annat uv/led-nagellack, gel polish och shellack. Eftersom det är en produkt som håller bättra end vanlig nagellack. Vår nagellacket håller i 1–2 veckor så håller Gellacket i upp till 5 veckor. shellack kan användas tillsamman med alla typer av naglar om det är naturliga eller lösnaglar, eller om det är akryl eller gelénaglar. Oansett vilken typ naglar du vill använda på kan du göra snygga naglar med UV och LED lack.

Gellacken är också praktiskt om du har det direkt på egna naglar eftersom det skyddar effektivt dina egna naglar och gör att de kan växa mer.

Gellacket hållbarhet

Gellacket har en stärk hållbarhet och håller i upp till 5 veckor, så om du är en som jobbar mycket med händerna och vanligt nagellack snabbt blir Utsliten kan gellacket bli bättra. Även för andra som badar mycket eller ofta har händerna i blöt, håller gellacken och inte tar skada av vatten.

Hur använder du gellack

Först finnas der olika typer av lack UV / Led och Hybrid Gellack. Alla lacker kan användas som en vanlig nagellack men måsta härda under en UV eller led Lampa

Uv-gellack: Måsta härda under en UV-lampa i 2 Minuter

Led Gellack: Måsta härda under en LED lampa i bara 30 sek

Hybrid Gellack: Er en kombi lack som båda kan härda under UV eller LED ljus och gäldar det samma under UV-lampa 2 minuter Under LED Lampa 30 sekunder.

Som sagt kan gel Polish användas som en vanlig nagellack, Starta alltid med att avfetta nageln. Därnäst bara öppna flaskan med gellack och färg på naglarna i tunna lag och lacken fördelas jämnt på nageln. sedan bara att härda i en UV- eller LED-lampa. Måla 1-3 gånger beroende på hur stark du vill ha färgtäthet. Kan också avslutas med en Top gel

Hur använder du Gellack i en 3-fas process Bonder – Gellack färg och slutta med en topcoat.

Starta med en Bonder for Gellack här finns Gel Solid Base som er en vanlig bonder till normala naglar, om du har skadade naglar använd en Gel Keratin + Vitamins Rich Base ligg et tunt lag på naglarna och härda.

Ligg därnäst den gellack färg på som du önskar, igen i tunna lag. Måla 1-3 gånger beroende på hur stark du vill ha färgtäthet.

Avslutta med en topcoat eller topgel. Här finns också olika typer allt efter vilken nuance du önsker. Här finns topcoat matt effekt, Ultra shine, Wetlook och ultra violet som skinner i solljus

Gellack Färger

Idag finns ett stort utvald av gellack färger och kan fås i matta-, neon-, och metallicfärger där finns också färger med en effekt som tonar ut i en annan färg och alla andra vanliga färger som också får i nagellack.

 

Shopping cart